Kõrv peale! Ikevald Rannap lugu «Genius» sai suvise remixi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 live: külas käis muusik ja laulukirjutaja  Ikevald Rannap. Saadet juhtis Anu Saagim
Elu24 live: külas käis muusik ja laulukirjutaja Ikevald Rannap. Saadet juhtis Anu Saagim Foto: Viktor Burkivski

Laulja ja laulukirjutaja Ikevald Rannapi lugu «Genius», mis võitis BBC Radio Lancashire John Gillmore saates esikoha sai tantsulise töötluse nimeka DJ Lenny Lavida poolt. 

«See on minu jaoks väga eriline hetk, sest minu lugu pole enne remixitud. Alguses, kui lugu kuulasin, tundus see natuke võõras – kui midagi rohkem ma lugu kuulasin, seda rohkem hakkas lugu mulle meeldima,» ütleb Ikevald Rannap.

«Kohe esimesel kuulamisel tekkis looga väga tugev side. «Genius»-e loos on tugev ja positiivne sõnum ning sellised lood on mind alati kõnetanud. Ideed remixi tegemiseks tulid justkui iseenesest ning peale esimest kuulamist põhiidee paigas - ülejäänud oligi lihtsalt vormistamise küsimus,» ütleb remixi tegija DJ Lenny LaVida.

Ikevald sai loo kätte kui ta oli Kreekas laulukirjutamislaagris. Laager toimus nimekal Santorini saarel asuvas stuudios Black Rock, kus on oma loomingut salvestanud Bruno Mars, Justin Bieber, One Republic ja Bring Me Horizon. Ikevald ja Dj Lenny Lavida said tuttavaks mitu aastat tagasi, kus ta produtseeris Ikevaldi kirjutatud loo, millel laulis Birgit Õigemeel.

Ikevald läheb saama auhinda oma võidu eest juunikuus Inglismaal. See kantakse ette 2000-le inimesele 10 koori poolt 17. juunil King George’s Hall’is Blackburnis ning lisaks saab ta esineda BBC Radio saates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles