ERKI Moeshow otsib tublisid vabatahtlikke!

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI Moeshow finaalkollektsioon «PÄÄ TEGEMINÕ»
ERKI Moeshow finaalkollektsioon «PÄÄ TEGEMINÕ» Foto: Liis Reiman

Vaid loetud nädalad on jäänud ajani, mil ERKI Moeshow avab Kultuurikatlas oma tollipunktid ja passikontrolli ning ootab kõiki osa saama erakordse mikroriigi sünnist! Seetõttu otsib ERKI nüüd oma õukonda ustavaid abilisi, kes oma aktiivsuse ja entusiasmiga aitaksid kaasa ühe Eesti oodatuima moeürituse õnnestumisele!

Abikäsi on tarvis nii 21. mail toimuval finaalshow päeval kui ka mõned päevad enne ja pärast sündmust. Sobilik ja huvitav rakendusala leidub kõigile - tegevused varieeruvad piletimüügist kuni lavaehituseni välja! «ERKI Moeshow tuli minu ellu juhuslikult ja õigel ajal. Panin ennast proovile ning tänu heale ja toetavale meeskonnale sain ma väga positiivse kogemuse. See andis mulle julguse, vastutuse võtmise oskuse ja häid sõpru,» ütleb Liisel Vainu, kes alles eelmisel aastal lõi kaasa abilisena, kuid sellel aastal juhib vabatahtlike vägesid juba ise.

Osavõtt Eesti suurima üheõhtuse moeetenduse korraldustööst koos kõige kõvemate Eesti kultuuri- ja moevaldkonna tulevikutegijatega garanteerib hindamatu kogemuse. Ootamas on uued tutvused – võimalus on leida nii sõpru kui koostööpartnereid! Lisaks on ERKI vabatahtliku kogemus kindlasti mainimist väärt ka oma CV’s. Nii et tule ise ja võta ka sõber kaasa!

Osalemissoov tee ametlikuks vahemikus 25.04.2016 - 09.05.2016 täites ERKI Moeshow kodulehel ära vastava registreerimisvormi. Vali välja valdkond, milles kõige meelsamini kaasa lööksid ning edasised juhtnöörid antakse juba kohtumisel tiimijuhtidega, millest teavitatakse huvilisi personaalselt.

Tule kaasa, ERKI ootab!

Lisainfo ja vabatahtlikuks registreerimine:

http://erki.artun.ee/2016/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles