Galerii: glamuurne Vogue Maison 5 tõi kohale säravad vene kaunitarid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 24. aprillil toimus moodne brunch Vogue Maison. Nagu alati, oli üritusel palju huvitavaid ja andekaid osalejaid ning külalisi, kes positiivses ja sõbralikus õhkkonnas tutvusid, vahetasid kontakte ning nautisid korraldajate poolt ettevalmistatud programmi.

Seekord toimus üritus stiilses ja hubases boutique'is Fashion Büro 13-23. Tuntud kaubamärkide kõrval on võimalik soetada boutique'ist alternatiivseid Itaalia brändi riideid ja aksessuaare, mis on kvaliteetsed ja mõistliku hinnaga. Avatud on ka veebipood.

Stuudio perenaised Eva ja Julia rääkisid osalejatele selle kevade moetrendidest ja aitasid valida külalistele neile sobivaid esemeid. 

Foto: Maksim Aan

Eesti bränd UNIQUM esitles piiratud koguses chokereid, mis on selle hooaja absoluutne must have. Daria ja Jelizaveta rõhutasid trendikate aksessuaaride vajadust, et luua täiuslikku pilti ja tuletasid meelde, kui tähtis on leida erakordne tavalises. 

Üritusel osales ka meigikunstnik ja konsultant Svetlana Põdra, kes omab suurt kogemus meikimise alal. Svetlana on ka mineraalnekosmeetika Da Vinci Eesti turule tooja. Da Vinci mineraalkosmeetika koosneb täiesti looduslikust pulbrist, mis saadakse pärast mineraavalgu töötlemist. Da Vinci mineraalmeik ei sisalda värvaineid, kemikaale ja teisi täiteaineid, tänu millele saab seda kasutada ka inimene, kellel on eriti tundlik nahk. Tooted ei põhjusta allergiat ja lasevad nahal hingata. Külalistel oli võimalus esitada küsimusi Svetlana Põdrale ja proovida erinevaid mineraalmeigi tooteid.

Foto: Maksim Aan

Braavo Ilusalong & Spaa esindaja Veronika Jakovleva rääkis Olaplexist, mis on hetkel suur innovatsioon juuksehooldusvahendite valdkonnas. Olaplexiga ei pea kartma kompromissi, et säiliks klientide juuste ilus ja terve välimus. Brändi koostisained taasühendavad ja suurendavad disulfiidsidemeid, mis annab loomuliku tugevuse ning elastsuse. Lõppude-lõpuks on parimaks soenguks terved ja hoolitsetud juuksed.

Foto: Maksim Aan

Florist ja disainer Tatjana Otsabrik, kes on Fitania lillepoe omanik, üllatas Vogue Maison külalisi suurepärase boutique'i  kujunduse lilledega, luues omapärase lille kujundi, mis meenutas külalistele tulevast õitsevat kevadet. Elusad lilled on alati olnud luksuse ja hea maitse sümboliks. Külastades Fitania salongi Tallinnas, on võimalik soetada peale kaunite lilledeseadete veel käsitsi valmistatud Anagera küünlad. Need ainulaadsed küünlad omavad sügavat mõtet ning kuju. Küünalde valmistamisel on kasutatud ainult looduslikke eeterlikke õlisid, taimi ja mesilasvaha.

Foto: Maksim Aan

Meeldiva ja hubase õhkkonna aitasid luua elava muusikaga suurepärane laulja Leona ja andekas kitarrist Pavel Ilchuk.

Foto: Maksim Aan

Nagu alati, toimus kõigi osavõtjate vahel loos, kus kingitused olid välja pandud projektist osavõtjate poolt. 

Foto: Maksim Aan

Vogue Maisoni korraldajad Daria ja Jelizaveta tänavad isiklikult Svetlana Põdra ja Veronica Jakovleva suurepärase make-upi ja soengute eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles