Pilk peale! Räppar LihaMägi avaldas muusikavideo: enesekindel siht viib kohale, ei maksa liialt vinguda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar LihaMägi
Räppar LihaMägi Foto: Erakogu

LihaMägi sündis täpselt aasta aega tagasi. Tegelikult räppisin ka umbes 10 aastat tagasi, aga siis jäi see asi soiku, kuna punt vajus laiali ning tekkisid uued huvid. Sulg jooksis ka mul kooliajal, mis kirjandi hinnetes ei kajastunud tänu grammaatika vigadele.

«Paljudele jääb nimi LihaMägi ette, küsitakse, et miks selline nimi. Nime ei mõelnud ma ise, kuna tegelen trenniga, siis osad inimesed kutsusid mind nõnda. Järelikult nimi toimib kui inimesed küsivad «miks» ja «kas». Räppari nimes(kuigi sisu on tähtsam) võiks olla mingi lugu ning ka veidi ülepakutavat kontrasti,» pajatab räppar.

«Konkreetse laulu «Siht» pani kirjutama BoomTact'i instrumentaal - tavaliselt ongi nii, et beat paneb teksti jooksma. Antud laul ei ole 100 protsenti minu arvamus ja hoiak, vaid suur osa laulu tekstist on peegeldus ühiskonna üldisest mentaliteedist,» lisas LihaMägi.

Laul räägib riigist, meie riigist toimuvast ning kuidas ei tohiks asjad toimida ega toimuda ning samas on ka lähenemine indiviidile - olgu see seis riigis milline tahes, aga enesekindel siht viib kohale, ei maksa liialt vinguda. Tuleb ise pidevas liikumises ja arengus olla, et unistustele lähemale jõuda.

«Mulle meeldib kasutada palju kujundeid ja võrdlusi, mis räppi mitte kuulajatele võib tunduda seosetu tekst, selleks et asja mõista, tuleb laulu süvenenult kuulata.»

Video idee ja teostus on Zen Studio poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles