Video: staarparmupillimängijal Meisterjaanil täitub täna ammune unistus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week, linnalava, Meisterjaan
Tallinn Music Week, linnalava, Meisterjaan Foto: Erlend Štaub

Täna, 5. mail toimub Von Krahlis traditsiooniline tudengite loomeüritus Peda Folk. Üles astuvad viis erižanrilist tudengibändi, kaks Tallinna Ülikooli muusikaosakonna koosseisu ning õhtu lõpetab Meisterjaan.

«Umbes 10 aastat tagasi kandideerisin Peda Folgile, kuid siis ei saanud ma kahjuks edasi. Nüüd aga astun lavale ja mu ammune unistus täitub,» ütles peaesineja Meisterjaan, kelle isa Jaan Tätte on samuti Peda Folgil esinenud.

Foto: Peda Folk

Peda Folgil ülesastuvad 5 tudengibändi valis välja professionaalne žürii, kuhu kuulusid Hardi Volmer, Olav Osolin, Danel Pandre, Liisa Koppel ja Meisterjaan. Žürii ülesanne oli valida Peda Folgile võimalikult mitmekesine kava, mis sobiks esindama tänapäeva tudengimuusikat. Valituks osutusid: inglise-iiri rockbänd Boddicker, jõulise naisvokaaliga No More Fridays, metalcore’i viljelev Saints Be Warned, folgisugemetega Sinitrii ja elektroonilise muusikaga eksperimenteeriv duo The Fuxx.

Foto: Tiit Mõtus

Lisaks läbib ürituse käigus eksami TLÜ muusikaosakonna bänd Quonset ning tuntud hitid esitab uues kuues vokaalansambel Voktaal.  

Von Krahli uksed avatakse Peda Folgile täna kl 21:00 ning kohe läheb peale ka eksamibänd Quontet. Piletid müügil kohapeal hinnaga 8 eurot, eelmüügist 5 eurot.

Tänavu toimub Peda Folk juba 44. korda ning selle eesmärk on viia tudengitest loomeinimesed mõnusas keskkonnas kokku oma potentsiaalse austajaskonnaga. Ürituse kutsusid 1972. aastal ellu Tallinna Pedagoogikaülikooli aktiivsed tudengid, täna korraldab sündmust Tallinna Ülikooli Üliõpilaskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles