Video! Mida kardab staarkirjanik Margus Karu kõige rohkem?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Eesmaa mõstilise moeshow Hüperborea värvikas publik. Kirjanik Margus Karu koos pruudiga
Liisi Eesmaa mõstilise moeshow Hüperborea värvikas publik. Kirjanik Margus Karu koos pruudiga Foto: Tiit Mõtus

13. ja 14. mail etendub Vaba Lava teatrikeskuses hollandi lavastaja Julian Hetzeli «Vormides hirmu», tegemist on Vaba Lava selle hooaja kuraatoriprogrammi viimase lavastusega. 

Julian Hetzeli lavastus kisub kardina meie hästi peidetud hirmudelt, näidates täies alastuses kõike seda, millest üritame oma igapäevases elus mööda vaadata. «Vormides hirmu» astub sammu traditsiooniliselt teatrilavalt välja, ühendades endas etendused Vaba Laval ning performance'id Tallinna kesklinnas. Esitatakse küsimus, et kus lõppeb etendus ja algab päris elu?

Teatrilaval loob Hetzel emotsionaalselt laetud mõjuva atmosfääri, kus näitlejad üritavad erinevaid meetodeid kasutades kujutada ja visualiseerida hirme ja tühjust. Vormida midagi, mida me pigem väldime, sest see on raskesti hoomatav ja kirjeldatav. Hetzel kutsub publikut üles julgust kokku võtma ning koos näitlejatega oma hirmudele otsa vaatama. Peale 14. mai etendust kohtumine kunstnikega. 

Vaata ka kodulehelt. Piletid Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles