Vaata, millist uhket kella kannab Jüri Pootsmann Eurovisioonil! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pootsmann
Jüri Pootsmann Foto: Erakogu

Jüri Pootsmann ja tema meeskond on juba Stockholmis ning esimene lavaproov Globen Arena eurolaval on juba tehtud. Ettevalmistused 10-ndal mail toimuvaks poolfinaali üles astumiseks on täies hoos.

Austraalia meedia poolt üheks nägusaimaks meeslauljaks nimetatud Jüri Pootsmann ja jamesbondilik lugu „Play“ - see on konseptsioon, mis väärib igas detailis peent kooskõla. Nägus mees hindab alati meestemoes väga prestiižel positsioonil olevat luksustoodet – käekella.

Foto: Erakogu

Koostöös Jüri Pootsmanni ja stilist Kenneth Bärliniga leiti, Goldtime juveeli- ja kellakaupluste maailmakuulsate brändide rikkalikust valikust, sobivaim käekell, mis harmoneerub Jüri isikliku stiilitunnetusega ja toetab samal ajal kogu Eurovisiooni lavalist konseptsiooni. Eurovisioonil ehib karismaatilise Jüri Pootsmanni rannet Emporio Armani Renato kollektsiooni kuuluv käekell.

„Käekella disainis on inspiratsiooni ammutatud arhitektuurist. Erilise disaininüansi annab sikk-sakk kalasabamuster kella sihverplaadil. Kella väljapeetud disain mõjub samaaegselt enesekindlalt ja dünaamiliselt. See šikk ajanäitaja on ideaalseks aksessuaariks nooruslikule, edujanulisele, vabadust ning soliidsust hindavale maailmakodanikule,“ kommenteeris Goldtime’i brändijuht Rassel Illak.

Käekell sümboliseerib alati aega ja selles ajas toimuvaid sündmusi – tegemist on väärika kingitusega, mis tähistab artisti jaoks kõike põnevat, mis on toimumas seoses Eurovisiooniga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles