Pildid: Eeskujuliku liiklemise nädala üritusTallinna Lauluväljakul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

2.-7. mail toimus Eeskujuliku liiklemise nädal. Üritus on ellu kutsutud selleks, et pöörata rohkem meie kõikide tähelepanu igapäevasele eeskujulikule liiklemisele.

Foto: Viktor Burkivski

7. mail 2016.a. kulmineerus „Eeskujuliku liiklemise nädal“ Tallinna Lauluväljakul suurejoonelise hobisõidukite näituse- ja kokkutulekuga, kus võeti kokku nädala jooksul arutletu.

Foto: Viktor Burkivski

Lisaks oli võimalik kõigil uudistada ilusaid ja omanäolisi hobiautosid, –mootorrattaid jm sõidukeid.

Väljas olid ka Eesti Autospordi Liidu erinevate distsipliinide esindused, kes tutvustasid võimalusi, kuidas saab ennast proovile panna erinevatel autospordi aladel.

Foto: Viktor Burkivski

Meelt lahutas päevajuht ning tegevust jätkus kogu perele, avatud oli ka lastele suunatud ala ja jagati ohutuse-ja liikluse teemalisi materjale.

Maanteeameti poolt olid esindatud liiklusohutusstendid ning pöörlev auto. Päeva kulminatsiooniks olis Politsei- ja Piirivalveameti Põhja Prefektuuri poolsed tunnustused meie Eesti inimestele, kes on silma paistnud oma eeskujuliku liiklemisega.

Eeskuju on nakkav! OLE EESKUJULIK LIIKLEJA!

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles