Elu24 video! Jüri Pootsmann on Stockholmis rõõmsameelne ja muretu: eeldasin, et siin on rohkem konkurentsi lõhna

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eurovisioon 2016 on täies hoos, esimesed lavaproovid on edukalt mööda saadetud ja käib tihe valmistumine tänaõhtuseks punase vaiba ürituseks, kus antakse lauluvõistlusele pidulik avapauk. Elu24 vestles Jüri Pootsmanniga ja uuris, kuidas tal siiani Stockholmis läinud ning mis tundega poolfinaalile vastu minnakse!

Eesti eurolaulik Jüri Pootsmann rääkis Elu24-le, et proovid on siiani läinud hästi: "Väikesed muutused tulevas sinna, aga need on väga väikesed. Tegelikult läks laval kõik suurepäraselt ja läheb ka otse-eetris."

Enne suurele lavale Globen Arenal astumist Jüril hirme ega kartusi ei olnud. "Ega ma ju ei teadnud, mida oodata, läksin ülirahulikult peale," lisas Jüri, et ta teadis, et esimeses proovis võib midagi valesti minna, aga kõik läks ülihästi ja jäädi rahule. "Kõik olid üllatunud, et sujuvalt läks, ka mina."

Eurovisiooni trallis on Jüri hästi kohanenud: "Ma arvan, et ma tulen sellega hästi toime, õnneks olid eelüritused, kus oli palju meediat ja pressi kohal, see andis väga hea ja suure ettevalmistuse."

Foto: Marko Tubli

Lisaks jätkub Jüril kiidusõnu Rootsi Eurovisiooni korralduse üle. "Ülitore on lihtsalt. Ma kartsin, et väsitab rohkem ära, aga ei väsitagi," lisas Jüri, et kõik on timmis olnud.

Teised võistlusel osalejad on jätnud siiani hea mulje: "Eeldasin, et siin on rohkem konkurentsi lõhna, aga ei ole, kõik on siiralt toredad." Jürit ei häiri ka, et teda siin on hakatud James Bondiks kutsuma: "Bond on kõva vend."

Lava on eurolalukiku sõnul vinge, hoolimata sellest tema jaoks vahet ei ole, mis kujundus on, tema esitab oma laulu ära ikka.

"Ma loodan, et finaali saab. Meie trump on see, et jääme silma lihtsusega. Visuaalne pool on lihtne ja tabav," on laulja enne esimest poolfinaali positiivselt meelestatud ja heas tujus, võiks öelda, et koguni muretu olekuga. 

Vaata videost, kuidas on Jüri Stockholmi eluga kohanenud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles