«Little Miss Estonia 2016» & «Little Mister Estonia 2016» eelvoor on alanud! (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti lapsmodellide agentuur Star Kids kuulutab välja juba kuuenda konkursi «Little Miss Estonia» & «Little Mister Estonia», osaleda võivad poisid ja tüdrukud vanuses 5-12 aastat. Konkursi finaal-show toimub 10. juulil Tallinnas.

Foto: Star Kids

Kui arvate, et Teie laps on andekas ja võluv ning peab olema laval, andke sellest teada LME@starkids.ee 

Foto: Star Kids

Eelvoorus osalemiseks on vaja saata viis pilti lapsest, piltide juurde märkida lapse nimi, perekonnanimi, vanus, huvid ja lapsevanema kontakttelefon. Lähimate castingute ajad: 11. mai kell 18:00,  18. mai kell 18:00, 25. mai  kell 18:00

Foto: Star Kids

Finaalis esinevad osalejad kahes vanuserühmas: 5-8 ja 9-12 aastat. Iga rühma parimad saavad võimaluse esindada Eestit maailma suurimatel rahvusvahelistel laste konkursitel ja festivalidel:

Little Miss World

Festival Model & Talent World

Mini Miss & Mister Earth

Little Miss Nations

Little Miss & Mister Galaxy

Little Miss & Mister Planet

Children of Universe

Foto: Star Kids

Parimaid tulemusi näitasid Eesti esindajad Little Miss World 2014 festivalil, kus kümneaastane Annaliisa Lipp sai Little Miss World 2014 teise printsessi tiitli ning seitsmeaastame Emilia Laanjärv sai Mini Miss Continents 2014 võitjaks.

Foto: Star Kids

Sõltumata žürii otsusest, valib Star Kids Agency tiim välja kolm andekat osalejat, kes saavad võimaluse õppida Alustava Tähe Koolis ühe või kaks kuud tasuta. Ja muidugi, kõike finaliste ootavad uued kogemused ja sõbrad, põnevad pildistamsed ja lavastused, eredad muljed ning palju kingitusi konkursi partneritelt!

Vaata lisaks SIIT!

Foto: Star Kids

TV Start Estonia 2015 - final show. from Star Kids Agency on Vimeo.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles