Galerii! Iisraeli bravuurikas esindaja peol: ära puuduta mu juukseid, bitch

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eurovisioonil käib pidu ka esmaspäeviti! Nii kogunesid Iisraeli eurofännid eile õhtul ja öösel EuroClubi, et maha pidada üks korraliks Iisraeli pidu kohaliku popmuusika ja eurolaulikute saatel.

Iisraeli pidu on fännide sõnul Venemaa peo kõrval üks ägedamaid - peolistele pakutakse näksi ja jagatakse nänni ning rahvas on ülevoolav. 

Foto: Eero Vabamägi

Kes viitsis järjekorras oodata, sai nautida Iisraeli toitu ning ehtida end lipuvärvides kaabudega.

Foto: Eero Vabamägi

Lisaks pandi tantsuplatsil püsti korralik tantsupidu, kus rahvas kaasati õhtujuhi poolt traditsioonilisele ringtantsule. Tuleb tõdeda, et alati heas tujus pidulised häbelikuks ei jäänud ning lasid end mõnuga tantsuringi kaasa tõmmata.

Foto: Eero Vabamägi

Nagu igal õhtul euroklubis, astusid ka sel korral lavale Eurovisiooni selleaastased staarid. Loomulikult oli peaesineja Iisraeli värvikas esindaja Hovi Star, kelle lemmiksõna paistab olevat "bitch". "Ära puuduta mu juukseid, bitch!" öeldi maha ka õhtujuhile, kellele staari soeng meeldis. 

Foto: Eero Vabamägi

Enne Iisraeli artisti soojendasid lava teiste seas näiteks Bulgaaria lauljanna Poli Genova, Iiri täht Nicky Byrne ja Valgevene nägus laulja Ivan.

Foto: Eero Vabamägi

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles