Pulmassate-Liisa, kes saates kaaslaseta jäi, pole alla andud ja möllab Tinderis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pulmassate-Liisa, kes saates kaaslaseta jäi, pole alla andud ja möllab Tinderis. Ta on Tallinna Munitsipaalperearstikeskuse tegus õde.
Pulmassate-Liisa, kes saates kaaslaseta jäi, pole alla andud ja möllab Tinderis. Ta on Tallinna Munitsipaalperearstikeskuse tegus õde. Foto: Tinder

Läinud sügisel TV3 eetris olnud pulmasaate «Abielus esimesest silmapilgust» üks osaline Liisa, kes saats meheta jäi, otsib seda endiselt ja nüüd on ta maandunud Tinderisse.

Foto: Tinder

Saaremaalt pärit nooruke Liisa, pandi spetsialistide poolt paari Heli Läätse lapselapse Kristjaniga. Oli kohe näha, et mingit klappi seal pole ja seda ka hooaja jooksul ei tekkinud. Kristjan oli harjunud kodus emaga elama, päevad läbi arvutimänge mängima, kui Liisa oli ammu elanud omaette ja harjunud ise majandama.

Saates leidis Liisa küll klapi ühe teise osalisega, ent seegi pidu ei kestnud pikalt. Noormehe vanad kombed ja harjumused said võitu ning ta ei suutnud oma endistest kallimatest loobuda.

Ent Liisa pole alla andnud, nüüd katsub ta õnne Tinderis. Päris lahe oleks kuulda esimesest Eesti Tinderipulmast.

Foto: Tinder
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles