Video: austraallanna avaldas paari minutiga sünnitatud viisikutest pildid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Austraallanna Kim Tucci sünnitas aasta alguses viisikud ja avaldas nüüd Facebookis lastest fotod juures tekst, et viis last sündisid vaid paari minutiga.

Nelja tütre ja ühe poja sünnitust olid vastu võtmas 50 arsti ja medõde, kes tegid naisele keisrilõike, edastab Helsingin Sanomat.

Tucci kirjutas Facebookis pealkirja all «Suprised by Five», et ta tegi raseduse ajal oma laste heaks kõik, mida andis teha.

«50 sõrme, 50 varvast ja kuus südant, mis lõid ühes rütmis. Mu keha võitles oma kõige raskema võitluse, et kõik lapsed oleksid terved ja jõuaksid siis turvaliselt,» kirjutas naine, kes mõtles kuuenda südame all enda südant.

Viisikud nägid ilmavalgust juba jaanuaris, kuid nüüd avaldas ta neist fotoseeria ja andis Austraalia televisioonile intervjuu.

Tucci sõnul arvasid arstid, et ta ei suuda viisikuid lõpuni kanda ja soovitasid talle kolme lapse eemaldamist, kuid ta keeldus.

«Mitte keegi ei uskunud, et mu keha tuleb viie lapsega toime, kuid tuli, kuigi vahepeal oli tunne, et mitte ükski organ enam ei tööta,» selgitas austraallanna.

Juba varasemast on Tucci ja ta mehe peres üheksa-aastane poeg ning kahe- ja nelja-aastane tütar. Suureks paisunud pere ootab heategevuslikke annetusi, et nad saaksid uustulnukatele osta vajaliku, kuid ka uue auto, kuhu kõik lapsed ära mahuksid.

Arstide sõnul on  tavapärasel viisil viisikute saamise tõenäosus üks 55 miljoni vastu.

Viiskute sündimine keisrilõike abil kahe minutiga on tavaline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles