Elu24 video! Koomik Louis Zezeran on euromelust vaimustuses: te peate kõik siia tulema! (1)

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 vestles enne esimest poolfinaali austraallasest Eestis elava koomiku Louis Zezeraniga, kes töötab siin Aserbaidžaani tiimis ja promob nende kaunist lauljannat Samrat.

"Siin olla on nagu Disneylandis, see tõmbab täiesti mulli sisse ära ja on ebareaalne," rääkis tuntud koomik ja Comedy Estonia asutaja Louis Zezeran, et ta pole Eurovisiooni toimumisaja jooksul korralikult magada saanud ja on pidevas tegutsemises. "Ma unustan, mis kell on ja mis päev," kirjeldas mees kiiret elutempot Stockholmis. "Ma olen õnnelik, et saan selles Eurovisiooni mullis olla."

Louis on saanud koos eurofännidega ka pidutseda ning külastas Põhjamaade pidu, kus teiste seas ka Jüri Pootsmann üles astus. "Seal oli tasuta toitu, ilmselt Eesti valitsus maksis selle eest, see on skandaal!" teatas koomik.

"Jüri võttis asja kergelt, ta ei saa liiga palju pidutseda. Ta on noor mees, võib ilmselt kaks tundi magada ja edasi panna," spekuleeris Louis.

Jüri proovi jälgides tundus Louisile laulja heas vormis ning erilisi emotsioone ja närvisolekut tema juures märgata polnud - nagu Eesti mees ikka, kelle tunnetest suurt aru ei saa.

Louis on kindel, et mehine Jüri Pootsmann ja seksikas Samra saavad mõlemad ka finaali.

Vaata lõbusast videost!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles