Lennufirma lubab metsapõlengute eest põgenevatel inimestel loomad lennukisse kaasa võtta

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer reisil.
Koer reisil. Foto: Volodymyr Melnyk/Panthermedia/Scanpix

Kanada lennufirmad WestJet ja Canadian North on otsustanud metsapõlengute eest põgenevatele inimestele vastu tulla ning lubavad peremehel reisida koos lemmikuga.

Kui tavaliselt ei kujutaks keegi lennureisi ette nii, et pardal on peale inimeste veel kassid, koerad või lausa roomajad, siis kaks Kanada lennufirmat on selle võimalikuks teinud, soovides vastu tulla metsapõlengute eest põgenevatele inimestele, vahendab Daily Mail.

Kuna niisugused sündmused ja kodu hülgamine on inimestele niigi muserdavad, otsustasid WestJet ja Canadian North reisijatele vastu tulla ja lubada loomaomanikel neljajalgsed sõbrad endaga pardale kaasa võtta. Tavaliselt sõidavad loomad koos pagasiga, kuid paljud inimesed ei saanud põlengute tõttu enam koju tagasi minna, et looma puuri kaasa võtta.

WestJeti piloot Keith Mann sõnas väljaandele Toronto Star, et lennufirma töötajad on kõik loomasõbralikud ning teavad, et peremeestele on nende neljakäpaliste elu sama oluline kui enda oma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles