Tuuli Rand arvab, et Jüril ei läinud midagi valesti: usun, et iga eestlane oli uhke tema üle

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016, esimene poolfinaal stuudios, Tuuli Rand ehk Windy Beach
Eesti Laul 2016, esimene poolfinaal stuudios, Tuuli Rand ehk Windy Beach Foto: Erlend Štaub

Tuuli Rand ehk Windy Beach, kes samuti Eesti Laul 2016 konkursist osa võttis, arvab, et Jüri oli Eurovisiooni poolfinaalis tubli ning midagi ei läinud valesti ega halvasti. 

 «Jüri oli nii tubli ja ma usun, et iga eestlane oli uhke tema üle. Vokaalselt super esitus ja lugu ise soundis (kõlas -toim) ka teistest lugudest nii erinevalt ja teistmoodi, et hea oli kuulata ja vaadata,» sõnab Postimehele Tuuli, kes Jüri kõrval looga «Salty Wounds» üritas Eurovisioonile pääseda.

Erinevalt Juhan Paadamist arvab lauljanna, et Pootsmanni show ja esitus oli väga maitsekas ning midagi ei olnud üleliigset. «Näiteks Soome lugu, mis mulle enne meeldis, peale  live-etteastet, mis oli nii must ja kole, ei olnud ta enam mo lemmik,» toob ta näiteks ja lisab: Muidugi live-esitus ja lihtsalt lugu videoga on erinevad asjad.

«Jüri tegi mo jaoks mõlemat super hästi ja mina eestlasena olen igatahes väga uhke ta üle ja ei heieta selle üle, miks ta edasi ei saanud ning loodan, et ta ise ka seda väga südamesse ei võta. Seekord läks nii ja nüüd ainult edasi. Jürit ootavad suured asjad ees, usun et järelikult muud asjad, mitte eurovisiooni vöit järelikult,» sõnab Tuuli lõpetuseks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles