«Unelmate pulma» Liisa: emaksolemine on kirjeldamatu tunne!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unelmate pulm Vihterpalu mõisas 10.05.2008
Fotograaf: Rene Pringi
Unelmate pulm Vihterpalu mõisas 10.05.2008 Fotograaf: Rene Pringi Foto: AFP / Scanpix

Laupäeval, 27. septembril, tütre ilmale toonud saate «Unelmate pulm» võitja Liisa Langi jutustas Elu24.ee’le, et kuigi sünnitus oli valurikas, ei anna imelist emaksolemise tunnet kirjeldada.



«Sünnitus kulges hästi, kuigi kestis kaksteist tundi ja oli ka üsna valus,» kirjeldas Liisa ja lisas, et kõik sünnitusel kasutatud hingamise- ja massaaživõtted õppisid nad abikaasa Dmitriga raamatuid lugedes – eraldi kursuseid selleks ei läbitud.

Dima veetis Liisa kõrval terve sünnituse aja ja oli naisele igal moel toeks. «Ta nägi täpselt sama palju vaeva kui mina,» arvas Liisa.

Tütrekese nime, Laurete, olid nad ammu valmis mõelnud. Ka lapse tuba on juba sisustatud. «Seal on enamik asju roosad,» sõnas Liisa ja lisas, et koju pääsevad nad loodetavasti homme, teisipäeval.

Beebi rõivad on nad aga tulevikku silmas pidades muretsenud enamasti neutraalset tooni. «Beežid ja muud sellised, juhuks, kui järgmine laps peaks poiss tulema. Siis ei pea kohe uusi asju ostma,» jutustas noor ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles