Karmel Eikner ja Jüri Pootsmann kohtusid legendaarse ABBA staariga: kuidas oli eurolaulik kohtumiseks valmistunud?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Björn Ulvaeus ja Jüri Pootsmann
Björn Ulvaeus ja Jüri Pootsmann Foto: ERR

Eesti Televisiooni «Ringvaate» toimetaja Karmel Eikner ja eurolaulja Jüri Pootsmann kohtusid täna legendaarse Rootsi popansambli ABBA liikme Björn Ulvaeusega. Eikner jagas mõningaid mõtteid ka Postimehega, mida saab pikemalt lugeda homsest paberlehest.

"Mulle meeldis väga Jüri kodune kasvatus – ta küsis kohe, et ega see ole palju, kui ütleksin igaks juhuks oma nime ja mis riigist tulen. Nii täpselt peabki see käima – mitte Ulvaeus ei pea meid tundma, vaid meie teda," rääkis Karmel Eikner, et Jüri Pootsmann oli kõik läbi mõelnud, mida küsida.

Foto: ERR

"Ta oli arvestanud, et nende vanusevahe on umbes 50 aastat, ning mainis, et juba lasteaias esitas ta kontserdil ABBA lugusid. Tal olid kaasas ka vinüülplaadid, millele autogrammi võtta," rääkis Eikner.

Lisaks ütles Ulvaeus Jürile lohutava mõtte, et sellest pole midagi, et ta finaali ei saanud: "Kasuta seda kui võimalust end tutvustada."

Intervjuud ja kohtumist saab vaadata 16.mail kell 19:00 "Ringvaates". Pikemat lugu kohtumisest loe aga homsest Postimehe paberlehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles