Frens Cafes põriseb elektrooniline hiphop

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"EksisTants" Frens Cafes.
"EksisTants" Frens Cafes. Foto: Meisi Volt

Laupäeval, 15. jaanuaril toimub Pärnu kesklinnas asuvas Frens Cafes järjekordne üritus sarjast „EksisTants“, millel kõlavad nopped elektroonilise muusika ääretutelt aladelt.

Ürituse korraldaja Joosep Maripuu teatel astuvad peol üles rütmi ja riimi kesksed FastK ja Tarbijakaitse, kes on mõlemad seotud tihedalt Pärnuga.

Maripuu kinnitusel avaldas FastK hiljuti debüütalbumi „129 km“, mis tähistab Tallinna ja Pärnu vahemaad. „FastK on oma vaimuka storytelling-stiiliga üks omanäolisemaid räppartiste eestis,“ märkis Maripuu.

Pärnu juurtega kolmepealine hiphopirühmitus Tarbijakaitse teeb helikeeles sügava kummarduse oma žanri kuldajastule ja klassikutele. „Liikmetevaheline sünergia teeb neist eriti jõulise ja energiast pakatava live-pundi,“ kirjeldas korraldaja.

Eelpool nimetatute kõrval mängivad peol kosmosediskot, punkfunki ja teisi stiilimääratlusi põlgavaid lugusid DJd RabotaRobot, Fii DJ Defmic.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles