Elis Aunaste on laval isegi minestanud

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim; "Olen üle prahi!"
Anu Saagim; "Olen üle prahi!" Foto: Jelena Rudi
Täna pärastlõunal toimus Lounge Museumis meeleolukas saate «Laulud tähtedega» pressiesitlus. Kohal olid pea kõik tulevased hõbekõrid.

 

Saatejuht Elis Aunaste paljastas, et kardab hullumoodi laulmist suurele publikule. «Olen lavalaudadel isegi minestanud suurest erutusest,» tunnistas vapper reporter.

«Tegelikult on laulmine minu suur sisemine kirg,» rääkis Aunaste, kuid lisas, et on sellegipoolest hirmust kange tulevase pühapäeva ootuses. «Kardan, et kui suu lahti teen, hüppab minu suust välja kogemata jõletu konn.»

Rolf ja Elis on teiste saates osalejatega võrreldes jõudnud harjutada ilmselt kõige vähem. «Olen staaridest vist üks viimase hetke paatihüppaja,» tunnistas Elis. «Esimeses proovis olin ka täiesti endast väljas, kuigi olen varem siiski ka kooris laulnud.»

«Ja muuseas, olen olnud igal laulupeol lauljate rivis, välja arvatud viimane kord. Lausa pisar tuli silma, kui pidin vaatajate-kuulajate pingirivil istuma.»

Elis, kas valisid ise oma partneriks Rolf Roosalu?

«Ei, mulle pakuti Rolfi ja ma olin nõus.»

Rolf, kuidas sina oma partneriga rahul oled?

«Mul on rämedalt vedanud.»

Milliste ootustega saatesse lähete?

«Oleme loomulikult põnevil ja kõige suurem soov on, et me esimesest saatest kohe kolinal välja ei kukuks.»

Elis, mida kõige rohkem pelgad?

«Ma kardan, et olen iseenda kõige suurem vaenlane.»

Elis Aunaste ja Rolf Roosalu lauluõpetajaks on Susan Lilleväli

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles