Video: langevarjurid mängivad lendluudpalli

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lendluudpall
Lendluudpall Foto: SCANPIX

Seni ei ole ka kõige suuremad Harry Potteri fännid suutnud mängida üht korralikku lendluudpalli võistlust, kuid nüüd on ühed langevarjurid sellega hakkama saanud.

Grupp langevarjureid otsustas oma laskumise muuta veidi põnevamaks ning seega võtsid nad kaasa lendluudpalli varustuse ja luuad ning pidasid enne maandumist maha ühe korraliku võistluse, vahendab Lonely Planet.

Tegu oli Colombia mobiilioperaatori reklaamkampaaniaga, kuid see leidis niivõrd positiivset tagasisidet, et isegi Harry Potteri raamatute autor J.K. Rowling pööras sellele sotsiaalmeedias tähelepanu.

Varasemalt on fännid üritanud lendluudpalli mängida, korraldades isegi Euroopa meistrivõistlused, kuid siiski ei olnud üritus niivõrd võimas vaatemäng, sest osalejad vaid jooksid platsil ringi luuad jalgevahel.

Lendluudpall on Harry Potteri raamatutest tuntud spordiala, kus osalejad lendavad luudadel ning üritavad palli vastase väravasse lüüa. Mängus on ka palju segavaid asjaolusid ning lõpetamiseks tuleb kinni püüda väike kuid kiire kuldne kitu.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles