Vanemuine annab viis muusikalikontserti

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihhailova.
Tanja Mihhailova. Foto: Sille Annuk

Vanemuise teater annab jaanuaris Tartus, Jõhvis ja Tallinnas kokku viis traditsioonilist muusikalikontserti “Memory 2011 – The Best of”.

Vanemuise teatri pressiesindaja Ave-Marleen Rei teatel lisas teater esialgsele neljale kontserdile suure publikuhuvi tõttu ühe päevase kontserdi 15. jaanuaril kell 12 Tartus.

“Memory 2011” kontsertidel esinevad Gerli Padar, Tanja Mihhailova, Birgit Õigemeel, Dave Benton ja Tõnis Mägi. Üle hulga aja on taas Eestis Norra hõbekõri, tenor Stephen Hansen, kes laulab “Memoryl” ja samuti mais kontserdil-tantsuetendusel “ABBA”.

Kontserdil esitatakse hitte muusikalidest “Evita”, “Helisev muusika”, “Mees la Manchast”, “Ämbliknaise suudlus”, “Chess”, “Cats”, “Ooperifantoom”, “Nukitsamees”, “Porgy ja Bess” ja rokkooperist “Ruja”.

Ühtlasi tutvustatakse Vanemuise suveprojekti kontserti-tantsuetendust „ABBA“.

Kontsertidel osaleb Vanemuise teatri sümfooniaorkester. Dirigent on Tarmo Leinatamm.

“Memory 2011 - The Best of” kontserdid toimuvad Vanemuise suures majas 14. jaanuaril kl 19 ning 15. jaanuaril kl 12 ja 19, Jõhvi kontserdimajas 21. jaanuaril kl 19 ja Estonia kontserdisaalis 22. jaanuaril kl 19.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles