Täna esineb Tallinnas võimas muusikasensatsioon Postmodern Jukebox

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas esineb võimas muusikasensatsioon Ameerikast - Postmodern Jukebox
Tallinnas esineb võimas muusikasensatsioon Ameerikast - Postmodern Jukebox Foto: Promopilt

Juba täna, 16. mai õhtul esineb Tallinnas Nordea Kontserdimajas ülemaailmne muusikasensatsioon Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox – kollektiiv, mille andekad muusikud ja lauljad pööravad tuntud pop-lood jazzi, ragtime’i, bossa, rhytm’n’bluesi ja svingi võtmesse ning annavad neile täiesti uue retrostiilis hingamise.

Foto: Promopilt

Ameerika päritolu Postmodern Jukeboxi Euroopa turnee uus etapp startis eelmisel nädalal Stockholmist, kus juba teist korda üles astunud bänd võeti publiku poolt soojalt vastu. Stockholmi kontserdile järgnes meeleolukas kontsert-show 12. mai õhtul Helsingis.

Ligi kaks tuhat vaatajat mahutav Helsingi kultuurikeskus täitus hea muusika ootuses kontserdikülastajatega, kes ei pidanud pettuma. Pealtvaatajad külvasid bändi pärast kontserti üle ülivõrdes kiitustega ning hindasid kõrgelt muusikute professionaalsust. 

Postmodern Jukebox üllatas põhjanaabreid muuhulgas Sibeliuse esitamisega. “Sibeliuse mängimine pani mu püsti tõusma ja tõi ka pisarad silma,” jagas üks kontserdikülastaja sotsiaalmeedias oma kontserdielamust.

Foto: Promopilt

Laupäeval, 14. mail andis Postmodern Jukebox kaasahaarava kontserdi Moskvas. Ansambliliikmete sõnul oli kontserdijärgne emotsioon vägev, kollektiiv sai ülimalt suure tänu ja poolehoiu osaliseks ning neil paluti Moskvasse kindlasti tagasi tulla.

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox annab Euroopa turnee raames 72 kontserti. Nende järgmine peatus on juba täna, 16. mail Tallinnas, kus Nordea kontserimajas saab Eesti publik osa muusikasensatsiooni võimsast kontsert-show’st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles