Video: noor ameeriklanna adopteeris kuus õde

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lacey Dunkin ja tema kuus tütart
Lacey Dunkin ja tema kuus tütart Foto: Youtube

USAs Californias Fresnos elav Lacey Dunkin avas oma südame ja kodu kuuele õele neli aastat tagasi ja nüüdseks on neist saanud üks perekond. 

Nüüd 32-aastane Dunkin on emaks üheksa-aastasele Sophiale, seitsmeaastastele kaksikutele Nataliele ja Melaniele, kuueaastasele Kayleele, neljasele Leale ja kahesele Cecilyle, edastab People.

Naise sõnul tahtis ta emaks saada ja kuue õe korraga adopteerimine tundus tema jaoks õige viis.

Dunkin lias, et ta alustas sdopteerimisprotsessiga 2011. aastal ning kuuest lapsest viis sai adopteeritud 2013. aastaks, kuid ta tahtis kõik õed kokku jätta. Ta töötas selle nimel, et saada endale ka õdedest noorim Cecily ja see tal 2015. aasta märtsis õnnestuski.

Lacey Dunkin on üksikema, kes kasvatab kuut tütart oma vanemate Jeri ja Ronnie Dunkini abiga.

«Teadsin kohe, kui neid tüdrukuid nägin, et need lapsed on minu lapsed. Nüüdseks on oleme suur õnnelik pere. Kuna mul ei olnud mees silmapiiril, siis hakkasin vaatama, millised lapsed on Californias adopteerida. Teadasin, et kui minust ema ei saa, siis kahetsen seda kogu oma elu,» jätkas naine.

Esmalt said Dunkin ja ta vanemad tüdrukute eest hoolt kanda üheksa kuud, siis sai laste bioloogiline ema hooldusõiguse tagasi, kuid juba paar kuid hiljem sai Dunkin laste emalt ja sotsiaaltöötajalt telefonikõne,  et kas ta tahaks korraga kõik tüdrukud adopteerida.

Adopteerimisprotsessi ajal ilmnes, et laste bioloogiline ema ootab kuuendat last ja see ema arvas, et ta ei tule oma lastega toime. Naine selgitas, et Dunkin ja ta pere annavad ta tütardele parema elu, kui tema saaks neile võimaldada.

«Kuna sündimata lapse puhul oli tegemist minu laste õe või vennaga, siis langetasin otsuse, et kõik lapsed peavad koos olema. Cecily tuli perre märtsis 2015,» selgitas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles