Video! «Roolijoodikute Eesti» toob ekraanile Eesti kõige paadunumad alkohoolikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õed Sõnajalad
Õed Sõnajalad Foto: TV3

Igal aastal tabatakse Eesti teedelt ligi 7500 roolijoodikud – see on Põlva linna täis rahvast, kuid seegi on ainult jäämäe veepealne tipp. Uhiuus KolmeDok toob ekraanile Eesti kõige paadunumad alkohoolikud, kõige kohutavamad liiklusõnnetused ja kõige häbiväärsemad juhtumid, mida poleks juhtunud kui autot juhtinud inimene oleks olnud kaine.

Kõige enam vahele jäänud parandamatu joodik ja roolikeeraja põhjustab taaskord raske liiklusõnnetuse. Kuidas on see võimalik? Millised on põhjused, et eestlasi võib vabalt joodikrahvaks pidada, kes ei pea paljuks ka kiiruskatseid korraldada just purjuspäi?

Milline on avaliku elu tegelaste mõju? Kas Maire Aunaste, Kerttu Rakke, õed Sõnajalad, Märt Avandi, Indrek Sei, Andrus Värnik ja teised purjuspäi autoroolist tabatud Eesti staarid on mõjutanud rahva suhtumist roolijoodikutesse?

Tänases saates saavad sõna asjaosalised ja spetsialistid.

KolmeDok «Roolijoodikute Eesti» TV3-s täna kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles