Elu24 video: Selgeltnägija Veet Mano vastab süüdistustele, mis seovad teda tuntud blogija surmaga

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 täna alustavas uues saates «Kuuuurija» uuritakse, milline oli maailmakuulsa sensitiivi Veet Mano roll sel kevadel kõigest 28-aastasena surnud tuntud blogija Kadri Luige surmas? 

«Kuuuurija» tänases Veet Manot puudutavas uudisloos räägib 40-aastane Kätlin, kuidas ta raske haiguse – sclerosis multiplex diagnoosi sai. Ta otsustas arstide poolt pakutud ravist loobuda ja pöördus Veet Mano poole, kes lubas, et teeb naise omal meetodil terveks.

Kätlin tunnistab nüüd, kolm aastat hiljem, et kõige hullem on see, et ta ei tea, mis oleks muutunud, kui ta oleks tavameditsiini pakutava ravi vastu võtnud, kuid ometi usub ta jätkuvalt, et Veet Mano teeb ta terveks.

Tänasel päeval ei suuda meditsiin sclerosis multiplexi ravida, kuid selle kulgu on preparaadi abil võimalik pidurdada. Vastasel juhul võib haiget ees oodata nägemise- ja liikumisvõime kaotus. 

TV3 reporter Katrin Lust lubab, et paljastab telesaates Veet Mano tõelise pale ja et et superstaari staatuses oleva ravitseja kättemaksu ta ei karda.

Lust: Kindlasti ma mõtlesin sellele, kuid kui Veet Mano ei tunne kaasa patsientidele, kes tema ravimeetodeid kasutades siit ilmast lahkuvad, siis põrgut peaks kartma mees ise!

Lust lisab, et tal ei ole isiklikult midagi selgeltnägijate vastu, kuid peab õigeks, et inimesed oleksid kahe jalaga maapeal. «Kui depileerijad ja kosmeetikud hakkavad õhtuti pärast tööd reiki õpetust jagama raskelt haigetele, kes vajavad kiiresti meditsiinilist sekkumist, on midagi väga valesti,» tunnistab reporter Katrin Lust. 

Elu24 stuudios sai sõna ka täna Tallinnassse saabunud Veet Mano. Selgeltnägija vastas süüdistustele, mis seovad teda tuntud blogija surmaga.

Vaata saadet otse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles