Video: Walesi rannalt leiti hiidsisalik?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Briti saarte Lõuna-Walesi Port Talboti Morfa rannale jõudis kummaline koletis, kes meenutab nii hiidsisalikku kui krokodilli.

Koletise leidsid 41-aastane inglanna Melanie Rees ja ta 47-aastane abikaasa Mike Rees, kes ta ära mõõtsid, saades et ta on 3,3-meetrine, edastab Daily Mail.

Inglanna arvas esmalt, et tegemist võib olla merre sattunud puiduga, mis on kaua vees olnud ja siis kaldale uhutud, kuid siis ta märkas objekti ümber sadu kärbsedid lendamas ja mõistis, et see on loom.

Melanie Reesi arvates on tegemist väga lagunenud vaalaga, kuid põnevam on pidada olendit eelajalooliseks hiidsisalikuks.

«Pakun välja, et see on vaal, kuid ma ei ole selles kindel. Igatahes peab see olema loomakorjus, kuna selle vastu tundsid huvi kärbsed. Minu andmetel ei ole lained Walesi randa mitte kunagi ühtegi vaalajäänust toonud,» lisas naine.

Melanie Rees tegi olendist fotod, pannes need sotsiaalmeediasse küsimusega, et kas keegi oskab olendit identifitseerida, kuid seni ei ole keegi osanud arvata, kellega tegemist olla võib.

«Facebooki naljalembesed kasutajad pakkusid välja hiidsisaliku, kuid ta ei saa olla see. Need loomad on välja surnud,» lausus inglanna.

Paar nädalat tagasi jõudis umbes samasugune olend Mehhiko Acapulco randa ja siis oletati sotsiaalmeediasse jõudnud fotode põhjal, et tegemist võib olla poollagunenud vaalaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles