Veet Mano: Kadri Luik oli üksildane naine, kes võis tahta minu kaudu kuulsaks saada (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veet Mano
Veet Mano Foto: TV3

Veet Mano, kes nõustas ka 29-aastaselt surnud blogija Kadri Luike, ei näe endal naise surmas süüd.

«Kuuuurija» saatejuht Katrin Lust näitas Manole Kadri pilte ja mees tundis naise ära. 

«Ma tean, et ta suri. Keegi siin ültes, et ta suri,» sõnas Mano. 

Oodatud kaastunnet tema poolt aga ei järgnenud. Tervendaja väitis hoopis, et Kadri oli üksik naisterahvas, kes pöördus telesaatesse mitte tervise tõttu, vaid sooviga kuulsaks saada.

«Ma hoiatasin teda paar korda. Esimesel korral ütlesin, et ta peab olema dieediga ettevaatlik. Järgmisel korral, kui temast kuulsin, helistas ta haiglast ja ta oli olnud infarkt.»

Mano väitel oli Kadri üksildane. «Jah. Ta oli kuulus kirjanik, aga hingeliselt ja energeetiliselt tühi.»

Kadri Luige ema Helin Luik arvas teistmoodi: «Seda ta kindlasti ei olnud. Üksiku inimese matustele ei oleks tulnud nii palju inimesi.»

Mano sõnul kohtus ta Kadriga ainult kaks korda ja mõlemal korral läks ta ise Kadri juurde. «Kuuuurijal» on aga põhjust arvata, et nende suhtlus oli tunduvalt pikaajalisem.

Mano rõhutas korduvalt, et abi tahtnud Kadri tegelikult seda ei soovinudki ja naise eesmärgid olid teistsugused.

«Ta oli kunstnik, kirjanik. Ta ei pruukinud saatesse ainult abi saamiseks tulla. Ta võis tulla ka sellepärast, et saada kuulsaks või pääseda üksindusest,» ütles Mano.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles