Rumalaimad asjad, mida turistid metsloomadega on teinud

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pruunkaru
Pruunkaru Foto: Scnapix

Viimasel ajal on palju juttu olnud turistide rumalatest tegudest, mis seavad ohtu nende endi, kuid tihti ka loomade elud.

Pargivahid on meelelahutuslehel Reddit viimase aja sündmuste valguses hakanud avaldama kummastavaid vaatepilte, mida nemad oma tööstaaži ajal on näinud. Lehele on postitatud rohkem kui 500 erinevat lugu, mis kõik tekitavad hämmastust.

Nii on pargivahid kokku puutunud inimestega, kes vihastasid, et puud näevad täpselt samasugused välja nagu kodus või külastajatega, kes pritsisid end pipragaasiga üle arvates, et tegu on hoopis karutõrjevahendiga, sest gaasi nimi oli juhuslikult Karutõrje.

Mõned turistid on aga oluliselt julgemad ja üritanud ka karudega selfisid teha ning beebialligaatoreid varastada. Beebialligaatoreid näppavad tavaliselt veel lapsed, kel ei ole ohust õrna aimugi. End ebakindlalt tundvad pisiloomad hakkavad häälitsema ning kutsuvad seega endale appi kõik lähedal asuvad suured liigikaaslased.

Kord tõstis üks külastaja kisa ja õiendas pargivahiga, kes ei lubanud tal minna karupoega paitama. Naine oli isegi kaasa võtnud tüki liha, et karu endale lähemale meelitada. Mitmed Hiina turistid sattusid aga haiglasse, kui nad nägid kahte põtra pusklemas ning otsustasid nende ümber tiheda ringi moodustada. Kui võitlus läbi sai, jooksid mõlemad põdrad oma teed, vigastades nii mitmeid pealtvaatajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles