Fotograaf Martin Dremljuga avab Lounge Butterfly’s oma kolmanda isikunäituse «The Beauty Of The Dust»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotograaf Martin Dremljuga avab Lounge Butterfly’s oma kolmanda isikunäituse «The Beauty Of The Dust»
Fotograaf Martin Dremljuga avab Lounge Butterfly’s oma kolmanda isikunäituse «The Beauty Of The Dust» Foto: Martin Dremljuga

Vabakutseline fotograaf Martin Dremljuga avab 26. mail Lounge Butterflys oma kolmanda isikunäituse «The Beauty Of The Dust»! Näitusel avaldatud pildid lähevad heategevuslikule oksjonile, millest tulnud tulust 50 protsenti annetatakse Pelgulinna sünnitusmaja projektile «intensiivperepalatite loomine». 

«Idee ise sai alguse siis kui vaatasin mõned nädalad tagasi uudistesaates TV3 üht lugu, vaata SIIT. Lugu liigutas mind nii väga ning soov teha head oli momentaanne. Võib öelda, et see lükkas käima idee luua fotonäitus nimega «The Beauty Of The Dust»,» räägib Martin.

Näitus jääb avatuks 26. mai - 18. juuni. Alates 19. juunist algab avalik oksjon Facebookis, kus iga pildi alla saab inimene teha omapoolse pakkumise. Iga pildi alghinnaks on 50€. Oksjon on avatud pakkumistele üks kuu ning 20. juulil selguvad uute piltide omanikud.

Suur tänu modellidele: Laura Valk, Annabel Kohv, Ingrid Mirme, Kristi Kärner, Sandra Alliksaar, Linda Ling, Madleen Kivila, Sofia Laasma, Anna-Liisa Virkus, jumestajatele Chanette Kodresrlr & Susanne Varelr ning juuksurile Merili Pikale.

Pildistamine leidis aset Kristjan Leppa stuudios «Directori kabinet». Kõikide piltide väljatrüki eest hoolitseb Elavad Pildid OÜ. Erilised tänud 35mm.ee omanikule Oliver Lillmale, kes tuli kogu projektiga kaasa ja aitas nii nõu kui jõuga.

Vaata lisaks SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles