Galerii! Hasartmängusõltlasest mees installis endale kihlveo tõttu tissid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hasartmängusõltlane lasi endale kihlveo korras kunstrinnad paigaldada.

Kanadast pärit 55-aastane Brian Zembic vedas 18 aasta eest 100 000 dollari peale kihla, et ta elab aasta aega kunstrindadega.

Brian tegi operatsiooni ära ja talle meeldisid uued tissid niivõrd, et ta ei lasknudki neid eemaldada.

Nüüd, 18 aastat hiljem, hakkas Brian muretsema, et rinnad võivad lõhkeda ja tema tervist kahjustada. Seetõttu võttis ta ühendust sarja «Botched» arstide Terry Dubrow ja Paul Nassifiga. 

Arstid oli hämmelduses, et Brian paigaldas rinnad kihlveo käigus. Brian sai isegi rinnaoperatsiooni tasuta, sest ta mängis kirurgiga 5000 dollari peale backgammonit ja võitis.

Dubrow ja Nassif kontrollisid Briani 38C-rinnad üle ja kinnitasid, et mehe tervisele ohtu pole, sest tema implantaadid on saliinist, mitte silikoonist. 

Nad selgitasid, et Brian saaks sellegipoolest implantaadid eemaldada ja vajaks väikest kirurgilist kohendust, sest tema nahk on aastatega välja veninud. 

Brian lahkus saatest ja lubas järele mõelda. Ta tunnistas, et talle meeldivad tema tissid ja tema arvates näevad need siiani head välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles