Allan Keiani kuulus raharaamat saab võimsa finaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Keian`i kuulus raharaamat saab võimsa finaali
Allan Keian`i kuulus raharaamat saab võimsa finaali Foto: Promopilt

«Täna saan kinnitada, et käsikiri on valmis!,» teatab kirjanik õhinal, kelle sõnul sai juba eos triloogiana plaanitud romaani viimane osa mahult kõige pikem ja sisutihedam. 

Rahvusvaheliselt tagaotsitavaks kuulutatud Adrian Aus-i ohtlikud eluseiklused algavad viimases osas Venemaa avaruses ja viivad noore romaanikangelase peatükkide keskel veel Taisse ning Hispaaniasse.

Rikkaks saamise retke otsustavatel hetkedel ühendab ambitsioonikas noormees võimu ja raha siiski kodulinnas Tallinnas. Kui hästi see õnnestub selgub juba lähikuudel.

Foto: Allan Keian

Romaanitriloogia esimene osa «Kuidas rikkaks saada?» ilmus 2012. aasta sügisel. Tõeliseks hittraamatuks saanud teosele kirjutas eessõna suurettevõtja Urmas Sõõrumaa. Millist pealkirja kauaoodatud kolmas osa hakkab kandma ja, kuidas hulljulge noore mehe rikkaks saamise lugu lõpeb selgub juba lähikuudel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles