Anne Veski jagab «Nädalalõpp Kanal 2ga» saates hea abielu saladusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pressimaterjalid

Värvikaid seiku oma tegemistest jagavad täna kell 21:30 „Nädalalõpp Kanal 2ga“ saates laulja Anne Veski, poliitik Igor Gräzin, spordiasjatundja Margus Uba ja näitleja Katariina Tamm.

Sel aastal oma 35. pulma aastapäeva tähistav Anne Veski meenutab tänases „Nädalalõpp Kanal 2ga“ saates oma kohtumist abikaasa Bennoga ja avalikustab muuhulgas sellegi, kuidas mees ta aastakümneid tagasi ära võlus. Ühtlasi saab täna teada sedagi, kuidas kohtusid oma tänaste kaasadega saatejuhid Teet Margna ja Kristjan Jõekalda.

Omapärastest kohtumistest on rääkida teistelgi saatekülalistel. Näitleja Katariina Tamm meenutab, kuidas ta kohtus oma tänase lavapartneri Piret Krummiga. Koos esitavad nad saates ka lõigu oma ühisest komöödiaetendusest. Humoorikas saab olema ka vestlus teravkeelse poliitiku Igor Gräziniga, kes saatejuhtidele avab tipp-poliitika telgitaguseid. Selle maailma tippudest, küll sporti silmas pidades, räägib aga Margus Uba. Kogenud spordivõistluste jälgijana ootab Uba elevusega eelseisvat olümpiasuve, kust tema hinnangul on Eestil oodata mitmeid medaleid.

„Nädalalõpp Kanal 2ga“ on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast reportaaži „Roaldi nädal“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles