Galerii: Tartu Indiefest alustas võimsa avapeoga

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul sai Tartus hoo sisse alternatiivmuusika festival Tartu Indiefest, mis täidab tudengipealinna terveks nädalavahetuseks mõnusa muusikaga.

Foto: Mona Menets

Tartu kesklinna «pargitud» Sisevete Saatkonnas astusid lavale Maria Stuart, Jelly Rue ja The Werg Eestist ning The Citizens LV Lätist.

Kui Maria Stuart pani inimesed eestlaslikult rahulikult kaasa nõksutama, siis Jelly Rue muusika taustal oli tantsuhoog juba selline, et Sisevete Saatkonna paat sai korraliku kõikumise sisse.

Foto: Mona Menets

Hoog ei raugenud ka The Citizens LV kontserdi ajal, kes kostitas publikut nii läti- kui ka ingliskeelsete lugudega. Kuna muusika keel on ju universaalne, nautisid lõunanaabrid Tartu publikut väga ning säravate naeratuste järgi otsustades ei olnud ka publikulgi midagi läti poiste vastu.

Foto: Mona Menets

Õhtu lõpetas instrumentaalset džässi viljelev The Werg, ümbritsetuna tuledesäras paadist, Emajõe rahulikust loksumisest ja romantiliselt varasuvisest õhtust.

Festival jätkub täna klubiõhtuga Genialistide klubis, kus astuvad üles Laika Virgin, Kali Briis Band, HU? ja The Boondocks. Laupäevase Kalevi tänava pargi kontserdi peaesinejad on kodumaised lemmikud Trad. Attack! ja Dagö, saamikeelset kantrirokki mängiv Ravggon ja Ühendkuningriigist pärit indie-pop bänd April Towers.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles