Pildid: Tartu Indiefesti teine päev tõi elektroonikat, souli ja rokki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Indiefesti teine kontserdipäev täitis Genialistide klubi elektroonilise alternatiivmuusikaga, lavalaudu täitsid Laika Virgin, HU?, Kali Briis Band ning õhtu lõpetas The Boondocks.

Foto: Mona Menets

Genialistide klubi suure saali tõi puupüsti täis Kali Briis Band, kes esitles Indiefestil enda uut kauamängivat “Let’s Play Love”. Soulibiitide ja puusanõksude taustal veeres õhtu mõnusalt edasi.

Foto: Mona Menets

Õhtu nael oli HU?, kõigile tuttav elektrooniline kombo DJ Criticali miksimisest, Leslie Da Bassi bassikäikudest ja Hannaliisa Uusma mõnusast tämbrist. Harva publiku ette astuv HU? korraldas korraliku reivi, tuled vilkumas ja jalad järgmisel päeval tantsimisest valusad.

Foto: Mona Menets

The Boondocks ei olnud sugugi rahulik lõpp Indiefesti klubiõhtule, jagades küllaga tantsuaega ja arcticmonkeyslikke biite viimastele vapratele.

Indiefest jätkus eile Tartus Kalevi tänava pargis, õhtu peaesinejad olid Dagö ja Trad. Attack!, saamikeelset folkrokki viljelev Ravggon ja UK indie-pop bänd April Towers. Klubiõhtul kostitasid põneva muusikaga Ekke, Miamee, Sturle Dagsland ja Von Dorpat.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles