Grete Paia: tahaks autojuhiload lõpuks ära teha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatel "Pall korvi" käis külas laulja Grete Paia
Saatel "Pall korvi" käis külas laulja Grete Paia Foto: Tallinna TV

Saatel "Pall korvi" käis seekord külas laulja Grete Paia.

"Ma olen tere elu tennisetüdruk olnud ja nii palju, kui keskkoolis sai korvpalli mängitud, nii palju ma olen sellega kokku puutunud, aga üldiselt ma veidi kartsin ka korvpallimängu, sest tihti on tüdrukutel selles vanuses pikad kunstküüned ja mitte ei tahtnud sinna küüniste ette jääda," rääkis Paia korvpallisaates.

"Käin jooksmas, kepikõnnil, kui ma Kuressaares olen. Mul on maja taga tervisepark, kus on väga mõnus patareisid laadida ja igasugu jõutreeninguga tegelen," loetles Paia oma sportlike harrastusi. Suvel loodab Paia palju esineda ja lisaks on tal üks suur soov veel. "Tahaks autojuhiload lõpuks ära teha," sõnas Paia, kes on üritanud lube saada juba alates 2013. aastast, kuid kiire elutempo pole võimaldanud asjale pühenduda.

"Pall korvi" saade räägib seekord pikemalt ka noorte korvpallist. Lõpule jõudis U18 vanuseklassi hooaeg ning toimus ka rahvusvaheline noorteturniir Tallinn Nord Cup. Lisaks sai lõpplahenduse Eesti populaarseim harrastajate sari Tallinna Kossuliiga.

"Pall korvi" on TTV eetris täna õhtul kell 22.35 ja Paia vabavisked on järelvaadatavad Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles