Elu24 video! Jüri Pootsmann suurkontserdi eel: Mick Pedaja oli väga lahe solist juba siis kui mina alles tahtsin lauljaks saada (1)

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aasta meesartist ja Eestit Eurovisioonil esindanud laulja Jüri Pootsmann annab pühapäeval, 29. mail koos Eesti Laulul kriitikute soosiva tähelepanu ja publiku tugeva poolehoiu pälvinud Mick Pedajaga ühiskontserdi Kultuurikatlas. Elu24 kohtus Jüriga ja uuris, mis on pühapäevaks plaanis ja mis üllatused on varuks fännidele.

Eestlaste ja välismaa eurofännide seas aina rohkem populaarsust koguv Jüri Pootsmann rääkis Elu24-le, et nad on mõlemad Mick Pedajaga pärit Raplamaalt ja ta on algusest peale tema muusikat fännanud.

Mick Pedaja Eesti Laulul
Mick Pedaja Eesti Laulul Foto: Viktor Burkivski

Niisiis tuli idee koos kontsert anda kuidagi loomulikult. «Hakkasime viimasel ajal rohkem suhtlema just Eesti Laulu tõttu, käisime samas koolis ja tema oli väga lahe solist juba siis kui mina tahtsin lauljaks saada. Vaatasin talle alt ülesse. Mul on hea meel, et Mick oli nõus,» rääkis Jüri Pootsmann Elu24-le.

«Meil oli Raplas just kontsert, kus avati suur stuudio, seal oli Anne Veski, Birgit Sarrap, Märt Avandi, Vaiko Eplik ja teised Raplast tulnud artistid. Mikk esines täpselt enne mind, vaatasin suu lahti teda ja ei tahtnd üldse lavale minna pärast teda,» rääkis Jüri, et imetles tema live'i väga.

Foto: Eero Vabamägi

Sügisel ilmub Jüri uus album, mille taga on sama tiim, mis EP juures: «Sten Šeripov ja kõik.» Sten eristub teistest muusikutest laulja sõnul nii või naa ning album jääb stiililt sinna kanti nagu hitiks saanud«Aga siis». «Hästi head sõnad ja saundid,» lisas laulja, et ootab juba, mil uus lugu välja tuleb, sest tahaks teada, mida eestlased uuest muusikast arvavad. «Uus lugu on teistsugune, aga tiba suvine, ma loodan, et Eesti rahvale läheb see peale.»

Eksklusiivselt saab pühapäevasel kontserdil soetada omale ka Jüri Pootsmanni fänninänni, millele on natukene süngevõitu, aga ägedad illustratisoonid andnud kunstnik Helmi Arrak. Esialgu ainult kontserdil müüdavast nännist tulevad lettidele riidest kotid ning T-särgid. Jüri lubab ka uuele plaadile ägedat kujundust just Helmi sulest.

Juba nädala pärast, 4.juunil, esineb Jüri ka Kohilas toimuval Kaparockil.

Vaata videost Jüri videotervitust fännidele!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles