Palju kala maksab? USA telestaar Jimmy Fallon avastas Scooteri

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palju kala maksab? USA telestaar Jimmy Fallon avastas Scooteri
Palju kala maksab? USA telestaar Jimmy Fallon avastas Scooteri Foto: promo

USA koomik ja tele superstaar Jimmy Fallon avastas enda jaoks Scooteri loomingu. Eestis suurfestivali We Love The 90s raames esineva Scooteri playlistist meeldis talle enim lugu How Much Is The Fish?

Jimmy Fallonile tekitas enim segadust laulu sõnum. Tundub et lõpuni tuntud telestaar siiski sellest aru ei saanud.

Falloni ja Scooteri vahel tekkis peale saate eetrit ka lõbus küsimused-vastused duell, mida saab vaadata We Love The 90s Facebooki lehel. Muuhulgas küsis saatejuht Scooterilt, kust kala omal ajal osteti ja palju ta lõppude lõpuks siiski maksis.

How Much Is The Fish? küsimuse saab legendaarsele Scooterile varsti esitada ka Eestis, kus nad astuvad üles suurfestivali We Love The 90s raames. 26 ja 27. augustil Tallinna Lauluväljakul toimuval festivalil esinevad peale Scooteri Army Of Lovers, Culture Beat, Captain Jack, Dr Alban, Londonbeat, Vangaboys, E-type, Alexia ja Basic Element. Eesti 1990ndad toovad lavale Caater, Mr Happyman, A-Rühm, Nancy ja Tuberkuloited, E-Miljon ja N-Euro. Kogu staarideparaadi juhatab legendaarne DJ/MC Allan Roosileht. 

Vaata lisaks SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles