Pühapäeval toimub Missis Estonia 2016 viimane casting finaali!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Magic Monday Production lõpetab konkursi Missis Estonia 2016 eelvooru,  abielus ja lahutatud naised võivad veel osaleda viimasel castingul sel pühapäeval 5. juunil.

«Missis Estonia» tiitli kandidaadid läbivad live-castingu ja test-pildistamise. Konkursi finalistid valitakse välja taotluse esitanud abielus ning lahutatud kaunitaride seast vanuses 21 kuni 38 aastat.

Ettevalmistused finaaliks algavad väljavalitud kandidaatidel juba juuni alguses – finaliste ootavad ees erinevad meistriklassid, defilee tunnid, fotosessioonid, riietuse proovid, finaal-show lavastuse proovid, ilusalongide külastamine, kokteiliõhtu «Missis Estonia 2015» Julia Smoliga ning mitmed teised üritused.

Missis Estonia 2016 finaal-show toimub 16. juulil Olympic Park Casinos hotellis Hilton Tallinn Park. Võistluse võitjat saavad võimaluse esindada Eestit rahvusvahelistel konkurssidel Missis Universe 2016, Missis Europe 2016, Missis Planet 2017.

Eelvoorus osalemiseks tuleb saata taotlus e-mailile missis@magicmonday.tv , lisades kirjale 10 pilti ja info enda kohta.

Vaadake pilte ja videot, kuidas toimus eelmine casting!

Konkursi ametlik Facebooki leht SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles