Video: Roomas süütas armukade mees endise kallima, kes hukkus (2)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sara Di Petrantonio
Sara Di Petrantonio Foto: Youtube

Itaalia pealinnas Roomas tappis armukade mees endise kallima julmal viisil pannes ta põlema.

Rooma ülikooli üliõpilane, 22-aastane Sara Di Petrantonio hukkus möödunud pühapäeva varajastel tundidel pärast seda, kui 27-aastane Vincenzo Paduano ta süütas, edastab The Independent.

Rooma politsei teatel on see üks julmemaid mõrvu, millega neil on tulnud kokku puutuda.

«See on üle mõistuse julm mõrv, 25 aasta pikkuse politseikarjääri jooksul ei ole ma millegi sellisega varem kokku puutunud,» teatas juhtumi uurija Luigi Silipo.

Di Petrantonio oli hiljuti Paduano maha jätnud ja mees pidas seda suureks solvanguks. Mees jälitas möödunud pühapäeval naist ja süütas esmalt naise auto. Naine pääses autost välja, kuid mees asus põgenenud naist jälitama. Ta tabas naise, kallas ta alkoholiga üle ja pani põlema.

Prokurör Maria Monteleone teatel arreteeriti Paduano mõrvas kahtlustatuna.

Paduano esitas esmalt Di Petrantonio tapmist, kuid pärast kaht tundi ülekuulamist võttis ta süütamise omaks.

Turvamehena töötav Paduano lahkus kella 3.00 ajal töökohalt ning ootas naist ta uue kallima maja juures. Kui naine oma autoga minema sõitis, asus mees teda jälitama ja lõpuks sundis ta peatuma.

«Paduano läks Di Petrantonio autosse ja valas sinna alkoholi, et masin süüdata. Naisel õnnestu välja pääseda ja eest ära jooksma hakata, kuid mees läks järgi ja sai naise 100 meetri kaugusel kätte, kus ta naise alkoholiga üle valas ja süütas, jättes ta leekidesse surema,» kirjeldas uurija.

Osa juhtunust jäädvustasid avalikud turvakaamerad. Vähemalt kaks autot möödus naisest ajal, mil ta oli leekides ja hüüdis appi.

Prokurör Monteleone pöördus roomlaste poole, et nad ohuolukordades ei jääks ükskõikseks, vaid aitaks hätta sattunud kaaskodanikke.

Ta lisas, et kui möödunud oleksid sekkunud, oleks see naine praegu võib-olla elus. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles