Allikad: Matt LeBlancile pakutakse «Top Geari» põhisaatejuhi kohta ja «varandust»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matt LeBlanc
Matt LeBlanc Foto: SCANPIX

Briti meediaallikate teatel pakub BBC USA näitlejale Matt LeBlancile autosaate «Top Gear», millel on nüüd uued saatejuhid, kaasa arvatud LeBlanc, teise hooaja eest «varandust», mille suurus ei ole teada. 

48-aastane staar, keda varasemast tuntakse menuseriaalist «Sõbrad», oli vaatajate arvates üks vähesesid positiivseid üllatusi uues «Top Gearis».

«Top Gearis» Jeremy Clarksoni jalajälgedes astuma pidanud raadiohääl Chris Evans tehti nii kriitikute kui vaatajate poolt maatasa.

Väidetavalt tahavad saate produtsendid teha LeBlancist põhisaatejuhti, et «Top Gear» saavutaks sama vaadatavuse, mis oli Jeremy Clarksoni, James May ja Richard Hammondi tippajal.

«Matt sai väga hästi hakkama, ta oskab sõita ja tunneb autosid. Matti peetakse «Top Geari» tuleviku seisukohalt võtmeisikuks, sest teda tuntakse kogu maailmas, Chis Evansit mitte,» teatas allikas.

Matt LeBlanc on nõutud näitleja, kellel on mitmeid huvitavaid ja tasuvaid tööpakkumisi nii USAs kui Euroopas.

Uus «Top Gear»  võeti vaatajate poolt külmalt vastu, statistika kohaselt oli vaatajaid vaid 4,3 miljonit, mis oli vähem kui  BBC ootas.

Isegi Twitteris kommenteeriti, et «Top Geari» põhisaatejuht peaks olema Matt LeBlanc, mitte Chris Evans, kuna LeBlanc on oskuslikum ja usutavam.

BBC ei ole Matt LeBlanci ümber levivaid jutte kommenteerinud.

BBC vallandas Jeremy Clarksoni möödunud aasta märtsis pärast seda kui tal tekkis produtsent Oisin Tymoniga intsident, milles produtsent sai kehavigastusi.

Clarksoniga jäid solidaarseks kaks kaassaatejuhti, Richard Hammond ja James May, kes esitasid lahkumisavalduse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles