Eesti staarid sõlmisid lustaka kihlveo: kes hakkab teetööliseks ja kes kannab Iglesiase särki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti staarid sõlmisid lustaka kihlveo: Genka, Kristel Aaslaid ja Indrek Vaheoja
Eesti staarid sõlmisid lustaka kihlveo: Genka, Kristel Aaslaid ja Indrek Vaheoja Foto: Promopilt

Eesti tippmuusikud Kristel Aaslaid, Genka ja Indrek Vaheoja sõlmisid jalgpalli Euroopa meistrivõistluste eel lustaka kihlveo, mille kaotamisel on lubanud Kristel hakata teetööliseks, Genka kirjutada Alari Kivisaarele räpiloo ning Indrek Vaheoja kanda suve lõpuni Enrique Iglesiase pildiga t-särki.

«Kui Prantsusmaa EM-i võidab, siis ma teen Alari Kivisaarele kauaoodatud 100 000 laigi loo ise ära – äkki hakatakse lõpuks ka Sky Plusis hip-popi mängima,» teatas Genka oma videopöördumises Instagramis. Kolm aastat tagasi lubas Sky Plusi raadiohääl Alari Kivisaar hakata lauljaks, kui stuudios tehtud pilt kogub 100 000 laiki. Kahe päevaga oli number koos, ent fännid pole oodatud lugu seni kuulda saanud. Kui Genka kihlveo võidab, loob see ka omamoodi pretsedendi, sest seni pole Sky Plus kordagi Eesti räppi eetrisse lasknud.

Foto: Gregor Jürna

Genka lubadust kuulnuna viskas enda lubaduse õhku ka Winny Puhhi solist Indrek Vaheoja. «Kui Saksamaa jalka EM-il meistriks ei tule, kannan ma terve suve Enrique Iglesiase särki. Tõsi lugu!» teatas temagi Instagramis, kus kommentaaridest selgus, et vajalik särk on punkaril juba varutud.

Foto: Erlend Štaub

Kristel Aaslaid fännab aga Hispaania koondist ning on valmis lemmikute kaotamise puhul hakata teetööliseks. “Indreku ja Genka lubadused on seotud Saksamaa ja Prantsusmaaga, aga mina luban, et kui Hispaania jalka EMi ei võida, siis ma lähen üheks päevaks maanteetööliseks!” liitus kihlveoga ka Kristel Aaslaid.  

Foto: Viktor Burkivski

Kihlveo registreeriti ametlikult ennustusportaalis OlyBet, nii et antud lubadustest kõrvale hiilida staaridel ei õnnestu. «On suur tõenäosus, et kõik kolm peavad oma lubadused täitma, sest hetkeseisu järgi on meistriks saamise favoriit just Prantsusmaa koefitsiendiga 4 ning Genka on enda lubaduse andnud just nende võidu peale,» kommenteeris OlyBeti spordiennustuse juht Vladimir Dratšjov.

Saksamaa platseerub hetkel teisel kohal koefitsiendiga 4,5, nii et Indrek Vaheojal on kõige rohkem šansse pääseda Enrique särki kandmisest. «Kristelil aga ei pruugi nii hästi minna, sest OlyBeti analüütikute hinnangutel jääb Hispaania Prantsusmaale ja Saksamaale alla – koefitsiendiga 7 on Hispaania meistritiitlist ilma jäämise tõenäosus konkurentidest peaaegu kaks korda suurem,» lisas Dratšjov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles