Elu24 soovitab! Sel reedel annab Chalice üle pika aja jälle räpi kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarek Kasar ehk Chalice
Jarek Kasar ehk Chalice Foto: Promopilt

Tallinna vanalinnas asuvas klubis Privé astub reedel lavale Chalice ehk Jarek Kasar üle pika aja taas räpi kavaga. Viimastel aastatel on mehe muusikaline suund olnud teine, kuid kes ei tahaks kuulata tema klassikalisi hitte nagu «Mulle meeldib see» ja «Preilisid on ka tegelt niisama vaadata hea».

Jarek Kasar (enamasti küll tuntud oma ühemeheansambli nime Chalice järg) on eesti laulja. Muusikukarjääri alustas ta räpparina, kuid tema muusikalised katsetused segavad elektrooniliste ja sageli eklektiliste kompositsioonidena musitseerimistraditsioone üle maailma, alates Aafrika päritolu rahvamuusikast kuni tänapäevase elektroni välja. Esimene album ilmus 2003 ja kandis nime «Ühendatud inimesed» ja tema laul «Minu inimesed» oli ühendkooride loona kavas ka 2007. aasta laulupeol «Ilmapuu». Aastal 2011 esitas ta Põhuteatris oma esimest ooperit «Katuselt». Teatri NO99 repertuaais on olnud tema muusikal «Lindmees».

Lisaks peaesinejale valib reedesel üritusel RnB, hiphop ja urban muusikat DJ-duo Baking Beets. Klubi uksed avatakse südaööl.

Esimesel tunnil on sissepääs tasuta kõigile, kes on üritusega ühinenud Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles