Pildigalerii: heategevusjooks Rat Race Tallinna vanalinnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus Tallinna Vanalinna päevade raames heategevusjooks Rat Race Tallinn 2016, mille osalustasudega toetati 1. tüüpi diabeeti põdevaid lapsi. Sel aastal oli osalemas koguni 74 meeskonda 57 organisatsioonist ning kogutav toetussumma oli üle 12 000 euro, mis on kõigi aegade rekord.

Foto: Viktor Burkivski

«Rajal oli mitmeid põnevaid takistusi, kus sai oma meeskonna proovile panna. Ka Raekoja platsil jätkus melu mitmeks tunniks - peaesineja ansambel Regatt tõi platsile retrohõngu ning korraldati mitmeid loose ja võitlusi. Oli meeleolukas ja päikseline päev osalejad olid ägedatesse kostüümidesse panustanud veel rohkem, kui kunagi varem!» sõnas Rat Race Tallinn 2016 projektijuht Tiina Tali.  

Foto: Viktor Burkivski

Heategevusjooksule andsid hoogu juurde ka andekad TTÜ Tantsutüdrukud ning päeva juhtis armastatud õhtujuht Andres Torm. Auhinnatud said kiireimad ja ainulaadseimad meeskonnad, parimad kostüümid, stiilseim rotikamp, ka parim fännklubi jpt.

Foto: Viktor Burkivski

Sel aastal tähistas Rat Race oma 15. juubelit – täpselt nii palju aastaid on Eestis juba heategevusjooksu Rat Race korraldatud.

Kui jooks toimus alguses vaid Tallinnas, siis tänavu on laienetud koguni viide Eesti linna – Tallinn, Tartu, Haapsalu, Pärnu, Jõhvi. Aegade jooksul on Rat Race Tallinn heategevuseks kokku kogunud üle 85 000 euro. Sel aastal annetavad nii Rat Race Tallinn kui ka Pärnu osalustasudest saadud tulu Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühingule, et toetada insuliinipumpade ostmist I tüüpi diabeeti põdevatele lastele.

Rat Race’i juubelipidu toimub 2. juuni õhtul restoran-klubis Clazz.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles