Elu24 video! Auhinnagalat juhtinud Kristjan Jõekalda pabistas kuu aega: mulle ei meeldi esineda niimoodi lava peal

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 2.juuni õhtul jagati Tallinnas Vene kultuurikeskuses glamuurselt parimatele meelelahutajatele auhindu. Aasta meessatejuht 2016 Kristjan Jõekalda võttis auhinna vastu neljandat korda ja sai nautida ka õhtujuhi rolli.

Uurisime, kelle valiks parimaks saatejuhuks Kristjan Jõekalda ise: "Kui ma pean hakkama kunagi hääletama, siis ma hääletan enda poolt, ju ma oleks endale andnud, ma olen nii ihne inimene," lisas mees naljatledes, jättes saladuseks, ka see ka tegelikult nii oleks.

Edukalt Krista Lensini kõrval õhtut juhtinud Kristjan Jõekalda paljastas, et Kroonikal teda kaua pehmeks rääkida vaja ei olnud. "Tegelikult oli nii, et Krista helistas ja siis ma ütlesin jah, sest ma ei saa ju talle ära öelda. Asi tundus põnev ja krutski oli seal sees," lisas saatejuht, et lihtsalt ei pidanud kaartidelt maha lugema ja võis ka ise natukene juurde panna ja tola mängida. "See mulle kahjuks väga meeldib."

Foto: Erlend Štaub

Lavastaja ja teksti autor Neeme Kuningas suutis selle kõige juures jääda rahulikuks: "Mõts maha selle mehe ees. Meil oli üks peaproov enne üritust, tema tekst oli seal, aga sellest oli väga vähe järgi," kiitis Jõekalda, et Kuningas säilitas külma närvi.

"Kui ma saan korra aastas rahva ees lolli mängida, siis see on väga hea, aga mitte sentimeetritki rohkem," kostab Jõekalda idee peale, et ta võiks rohkem näitlemisega tegeleda. "Minu liistud jäävad stuudioseinte vahele."

Jõekalda ootas eilset väga juba viimased kuu aega: "Mulle ei meeldi esineda niimoodi lava peal rahva ees. Kuu aega olen kodus järjest põdenud. Mul on kõht haige olnud ja magamata ööd. Täna sai see kõik läbi, homme hommikul ma ringutan ja lähen niidan oma hoovist poole meetriseks kasvanud muru," on saatejuht rõõmus, et saab naaseda oma vana rutiinu juurde, milleks on muru niitmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles