Räppar Reket: ma ei tea Adam Lambertist midagi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reket korraldas aasta eksklusiivseima houseparty
Reket korraldas aasta eksklusiivseima houseparty Foto: Andrei Ozdoba

Räppar Reket on väga hästi tuttav Queeni muusikaga, kuid bändi praegusest solistist Adam Lambertist ei tea ta midagi.

«Ma mäletan, kui ma olin väike poiss Lasnamäel, oli mul kaks kassetti, mis olid Andrus Vaariku käest laenatud. Ühe peal olid kõik Queeni muusikavideod ja teise peal oli 1992. aasta Freddie Mercury mälestuskontsert Wembleys, kus laulsid Montserrat Caballé ja teised. Need olid vähesed muusikaasjad, mis minu jaoks tollal saadaval olid, eriti videoformaadis. Ma mäletan, et ma vaatasin neid muusikavideoid otsast lõpuni terve kasseti jagu päevade kaupa. See oli seitsmeaastasele poisile väga silmiavardav,» meenutas Reket.

«Adam Lambertist ma ei tea mitte midagi. Ma ei tea absoluutselt, mis muusikat ta teeb selle projekti väliselt. Ma julgen arvata, et hetkel elusolevad bändiliikmed teavad ja usaldavad piisavalt oma valikut, et Adam Lambert peaks olema see, kes tänase seisuga Freddie Mercuryt asendab. Teistsuguseid kaverbände on ka olemas, aga kui sa originaalbändiga laulad, peab kvaliteet olema samal tasemel originaaliga,» arvas räppar.

«Queen on jätnud väga huvitava pärandi maailma muusikasse ja mina loodan sealt kuulda oma kunagisi lemmiklaule. Kõiki neid hitte, mis tegid Queenist Queeni. Huvitav on kogeda oma kodulinnas neid laule live'is, millega üles kasvasin.»

Briti rokkbänd Queen esineb Tallinna laululaval homme ja esitusele tulevad kõik legendaarsed hitid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles