Galerii ja video: BOT – tõenäoliselt üks veidramaid bände, mida te näinud olete!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile hullutas TREFF festivali raames Kultuurikatla publikut hollandist pärit muusikateater BOT, mis tõi lavale õige veidra instrumentaariumi. Kontsert-etendus “Ramkoers” oli niivõrd raju ja isikupärane, et rohke rahvahulk jäi kontserdipaika pikemaks – ikka selleks, et ennenägematud pillid oma käega ära proovida.

Plekist pesukauss ja tuuba on vaid üks veidratest kombinatsioonidest, mida sel õhtul laval kuulda ja näha õnnestus. Lavale tekkinud tõeline virr-varr sisaldas industriaalseid esemeid, mida ei oska uneski omavahel toimima panna, ent kanged mehepojad vedasid need siiski endaga Hollandist kaasa ja panid endile energiliselt kaasaelama saalisviibinud publikumassi.

Kes see BOT õigupoolest on, kui tavalised on säärased tööstusliku hõnguga koosseisud Hollandis ja millised on muusikute esmamuljed Tallinnast? Vaata videost ja galeriist fragmente imepärasest kontserdist ja kuula, mis on BOTil enese kohta öelda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles