Galerii ja videod: Vene eurolaulik ja superstaar Sergei Lazarev andis kontserdi Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuulsaim Venemaa artist – Sergei Lazarevś esines 4. juunil, 2016 aastal Tallinnas Nordea Kontserdimajas, suurejoonelisel kontserttuuril täiesti uue kavaga “The Best”.

Uue kontsert showga tähistas Sergei Lazarev oma soolokarjääri 10. aastapäeva. See tundus nii ammu, kui Sergei liitus poistebändiga Smash ja vallutas kogu riigi kontsertlavasi.

Ühel hetkel läks rühmitus laiali ja Sergei Lazarevist sai kõige populaarsem ja nõutavam muusika solist Venemaa lavadel. Selle tõestuseks pälvis Sergey "Muz Tv" nominendina "Aasta parima artisti" auhinna.

10 aastase soolokarjääri vältel on Sergey avaldanud 5 albumit, millest kõik on oma müügiarvelt saavutanud kuldplaadi staatuse.

Tema laulud ja videod on valutanud edetabeleid ja pretendeerinud mainekatele auhindadele.

Kuldne grammofon (2006,2014), MuzTv preemia "Parim artist" (2009a), "Parim album" (2011), "Parim show" (2014), Mtv auhind (2006, 2008) ja palju muid auhindu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles