Elu24 video! Carnival Youthi hullumeelsed soovitused suveks

Madis Sinivee
, foto - ja videoreporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Läti kuulsust koguva indie-rock bändi Carnival Youth liikmed rääkisid peale Kaparockil antud kontserti Elu24le, millised on nende suvised plaanid ja kuidas läks Euroopa kontserttuur.

2012. aastal loodud bändi muusika on kõlanud paljude riikide raadiojaamades ning nende esimeselt stuudioalbumilt sai Eestimaal enimtuntuks lugu Never Have Enough, mida mängisid ka Briti raadiojaamad XFM ja BBC 6 Music. Bänd on tuuritanud lisaks Baltimaadele ka Saksamaal, Hollandis, Inglismaal, Šveitsis, Ungaris ja Poolas, esinedes muuhulgas festivalidel Positivus, Sziget, The Great Escape ja Reeperbahn ning legendaarses Londoni kontsertpaigas KOKO. Euroopa olulisimal uue muusika festivalil Eurosonic Noorderslag võitsid 20-aastased Läti noormehed European Border Breakers auhinna. Sel kevadel andis bänd välja oma teise albumi, mis kannab nime Propeller. Albumit saatis võimas promotuur mööda Euroopat, mille hulka mahtus ka esinemine selle suve esimesel rock-festivalil Kaparock.

Bänd liikmed: Edgars Kaupers (kitarr, vokaal), Emils Kaupers (trummid, vokaal), Roberts Vanags (klahvpillid, vokaal), Aleksis  Luriņš (kitarr, basskitarr).

Vaata videost, mida kummalist soovitasid bändi liikmed Elu24 lugejatel suvel teha!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles