Endine riigikogu liige Annely Akkermann lahutab oma abielu: oleme Viljoga olnud lahus nüüd juba üle aasta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnu Viiulifestival: viiekäiguline õhtusöök Kurase baaris. Annely Akkermann
Kihnu Viiulifestival: viiekäiguline õhtusöök Kurase baaris. Annely Akkermann Foto: Meisi Volt

Kihnu vallavanem ja Pärnu abilinnapea Annely Akkermann lahutab oma pikka aega kestnud abielu Viljo Vetikust, kellega on naisel kolm last. Akkermann kinnitas asja sotsiaalmeedias.

«Olgu siis ka minu Facebooki lehel kinnitatud tänase Pärnu Postimehe kaaneloos Viljo Vetiku poolt öeldu: me oleme Viljoga olnud lahus nüüd juba üle aasta. Rohkem ei ole midagi kommenteerida,» teatas naine sotsiaalmeedias.

Foto: Presidendi kantselei

«Lisaks soovin tänada kõiki minu laste, Anette, Lizette, Edwardi, õpetajaid ja nende koolide direktorid, samuti Pärnu hariduse valdkonna abilinnapead, oma endist kolleegi, Jane Metsa. Pärnu üld- ja huvihariduskoolide tase on fantastiline. Ma mõtlen tihti, kuidas te seda teete. Võtke vastu minu suur tänu ja lugupidamine. Artiklist jääb mulje, et minu lapsed siirdusid Tallinna keskkoolidesse seetõttu, et Pärnu hariduse tase on kehv. Kaugel sellest, Sütevakast oli kahju lahkuda. Anette läks Inglise Kolledžisse, et õppida IB programmi. Lizette läks 9.klassi Tallinna ja hiljem Vanalinna Hariduskolleegiumisse, sest saime hobuse Ruila talli ja treeneriks Riina Pilli, ja minagi olin selleks ajaks läinud tööle Riigikokku, sain mõnikord teda sõidutada. Edwardi puhul sai ilmselt otsustavaks see, et õed ja ema olid juba Tallinnas,» lisas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles